20. januára 2023 admin

Dvojnásobná zlatá medaila za dizajn

blog-dvojnasobna-zlata-medaila-1

Rok zakončujeme niekoľkými veľmi uspokojivými správami. Aquavia Spa vyhrala cenu víťaza EUSA Awards a tiež cenu ASOFAP v kategórii najlepšie súkromné kúpele roku 2022. Je to uznanie úsilia tímu a jeho schopnosti zostať na špici.

Je tu Spa Lounge City, top model pre exkluzívne byty a apartmány

Na udeľovaní cien EUSA získala Aquavia Spa zlatú medailu za najlepšie súkromné kúpele 2022. Toto ocenenie sa udeľuje za inštaláciu modelu Cube v Belgicku, fantastický obraz, ktorý zdôrazňuje silu, ktorú tieto vírivky ponúkajú v akomkoľvek priestore.

Aquavia Spa získala uznanie aj na udeľovaní cien ASOFAP, pri tejto príležitosti zlatú medailu za inštaláciu v Barcelone. Na tejto fotografii je model Cube opäť hviezdou prehliadky, aj keď v úplne inom prostredí, v otvorenom priestore s neprekonateľnými výhľadmi.

Toto dvojité ocenenie je dôkazom, že náš model Cube spája estetiku, eleganciu a vysoký výkon. Jeho minimalistický dizajn je nadčasový a posúva domácnosti na vyššiu úroveň.

Sme nesmierne vďační obom organizáciám za uznanie našej práce v oblasti dizajnu a vývoja produktov. Naše oddelenie výskumu, vývoja a inovácií sa bude aj naďalej snažiť inovovať nové modely, ktoré dosahujú exkluzivitu, eleganciu a jedinečnosť Aquavia Spa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Chcete si vybrať
alebo vyskúšať vírivku ?

Zaujala vás naša ponuka produktov Aquavia Spa? Hľadáte to správne riešenie pre váš súkromný wellness alebo si chcete najprv vírivku vyskúšať? Náš showroom je vám k dispozícií každý pracovný deň od 07:30 do 16:00 a cez víkendy na objednávku. Tešíme sa na vašu návštevu!

Kontaktný formulár

    kontakt-dole
    contact-section