15. júla 2022 admin

Ocenenie Zlatý štandard pre Aquavia Spa

blog ocenenie zlaty standard 1
Kabinet Aurora získal ocenenie na UK Pool & Spa Awards 2021
Ocenenie Zlatý štandard pre Aquavia Spa

UK Pool & Spa Awards boli založené v roku 2010 a patria medzi najväčšie podujatia udeľovania cien, ktoré sa konajú vo Veľkej Británii. Po získaní ocenenia v roku 2020 sa Aquavia Spa opäť rozhodla vstúpiť do týchto prestížnych ocenení v sektore wellness.

V roku 2021 Aquavia Spa vstúpila do týchto ocenení s novým kabinetom Aurora. Inovatívny, udržateľný produkt, ktorý prebúdza zmysly. Tentoraz sa zážitok začína zvonku, s kabinetom, ktorý prebúdza všetky zmysly. Aurora ponúka úplný zážitok z kúpania hneď, ako sa jej dotknete; jeho jemnosť a hebkosť na dotyk poskytuje pocit pohody a pozýva vás, aby ste sa ihneď ponorili do vody.

Po niekoľkých mesiacoch práce na tomto najnovšom výtvore tím z Aquavia Spa nemohol byť viac potešený ziskom ocenenia: ZLATÝ ŠTANDARD v kategórii Produkt roka na UK Pool & Spa Awards 2021.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Chcete si vybrať
alebo vyskúšať vírivku ?

Zaujala vás naša ponuka produktov Aquavia Spa? Hľadáte to správne riešenie pre váš súkromný wellness alebo si chcete najprv vírivku vyskúšať? Náš showroom je vám k dispozícií každý pracovný deň od 07:30 do 16:00 a cez víkendy na objednávku. Tešíme sa na vašu návštevu!

Kontaktný formulár

    kontakt-dole
    contact-section