26. júna 2022 admin

Prečo pení voda vo vírivke?

blog preco peni voda vo virivke 1

Pena na povrchu vodnej hladiny vzniká pohybom vody, pokiaľ voda vo vírivke obsahuje látky, ktoré menia jej povrchové napätie. Pôvodcom peny vo vírivke teda môžu byť obecné hygienické a kozmetické prípravky, ako sú šampóny, sprchové gely, krémy na opaľovanie, pleťové mlieka a vonné esencie. Príčinou môžu byť aj určité čistiace prostriedky na údržbu vírivky.

Ako penu vo vírivke odstrániť ?

Problém môžete vyriešiť zakúpením odpeňovača, ktorý penu vo vírivke behom krátkej chvíle odstráni. Množstvo odpeňovača, ktoré budete potrebovať, sa značne odlišuje podľa množstva a typu peny. Z tohto dôvodu sa doporučuje odpeňovač. Do vírivky ho pridávať postupne po malých dávkach, pokiaľ pena nezmizne. Najvhodnejšie je použiť rozprašovač a prípravok aplikovať priamo na miesto, kde sa pena nachádza. Dané prípravky fungujú na princípe zníženia povrchového napätia vody a ich častejšie použitie by kvalitu vody nemalo ohroziť.

Ako sa vyhnúť pene ve vírivke ?

Jedným z najjednoduchších opatrení je dbať na čistotu. Nevstupujte do vírivky po aplikácií opaľovacích krémov, zmyte zo seba zbytky šampónu a mydiel a odličte sa. Dbajte na pravidelné čistenie a úpravu vody vo vírivke.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Chcete si vybrať
alebo vyskúšať vírivku ?

Zaujala vás naša ponuka produktov Aquavia Spa? Hľadáte to správne riešenie pre váš súkromný wellness alebo si chcete najprv vírivku vyskúšať? Náš showroom je vám k dispozícií každý pracovný deň od 07:30 do 16:00 a cez víkendy na objednávku. Tešíme sa na vašu návštevu!

Kontaktný formulár

    kontakt-dole
    contact-section