20. januára 2023 admin

Spa Lounge City – útek od všetkého v meste

blog-lounge-city-2

Je tu Spa Lounge City, top model pre exkluzívne byty a apartmány

Aquavia Spa rozširuje svoj katalóg Exclusive Spa o vírivú vaňu s vysoko kvalitným dizajnom, výkonom, účinnosťou a spoľahlivosťou. Lounge City Spa je tu, kompaktná a všestranná verzia medzi špičkovými vírivkami zameranými na exkluzívny rodinný trh. Ide o ideálne spa pre štyri osoby, ale ponúka päť rôznych polôh (tri miesta s bedrovou masážou, dve ležadlá pre driekovú oblasť a nohy), čo zaručuje najlepší hydromasážny zážitok na trhu.

Spa Lounge City bol starostlivo navrhnutý tak, aby optimalizoval priestor (198 × 198 cm) a bol ľahko dostupný v meste: jeho výška, iba 76 cm, znamená, že sa zmestí do väčšiny výťahov a prejde pod všetky dvere, čím sa vyhne potrebe na vyzdvihnutie pomocou žeriavu do domu.

Kúpele, ktoré nás pripravia postaviť sa svetu

Aquavia Spa sa pri konceptualizácii Lounge City Spa zamerala na každodenný život v meste (hoci kúpele sa dajú prispôsobiť akémukoľvek prostrediu, v interiéri aj exteriéri). Sú to kúpele navrhnuté tak, aby nás odviedli od zhonu každodenného života, aby sme sa mohli znovu spojiť s viac energiou ako kedykoľvek predtým.

Vo vnútri vírivky je všetko veľmi jednoduché, a preto ponúka jednoduchú, transparentnú a jasnú používateľskú skúsenosť. Mimochodom, puzdro sa vyhýba prekážkam medzi polohami, aby sa uľahčil prechod medzi nimi, či už pre rodinné použitie, s priateľmi alebo individuálne. Rovnako ako všetky vírivky z rodiny Exclusive, aj nový model Aquavia Spa umocňuje pocit pohody vďaka vysoko výkonným funkciám, ako sú Color Sense (chromoterapia so 4 LED svetlami, konfigurovateľné v prispôsobených farbách alebo impulzoch), ultrafialová liečba ( dezinfekcia ultrafialovým svetlom s použitím o 80 % menej produktov na úpravu vody, Silent Pump (ultra-tiché filtrovanie) a izolačným a vysoko energeticky účinným zariadením EcoSpa (úspora energie 69 % pri extrémnych teplotách).

Aquavia Spa, popredný európsky výrobca vírivých vaní, predpovedá, že najnovšie začlenenie do rodiny bude mať silný vplyv na najexkluzívnejší rezidenčný segment.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Chcete si vybrať
alebo vyskúšať vírivku ?

Zaujala vás naša ponuka produktov Aquavia Spa? Hľadáte to správne riešenie pre váš súkromný wellness alebo si chcete najprv vírivku vyskúšať? Náš showroom je vám k dispozícií každý pracovný deň od 07:30 do 16:00 a cez víkendy na objednávku. Tešíme sa na vašu návštevu!

Kontaktný formulár

    kontakt-dole
    contact-section