20. januára 2023 admin

Spa Lounge: nad rámec exkluzivity

blog-lounge-1

Aquavia ide o krok ďalej v oblasti exkluzivity uvedením Spa Lounge

Aquavia Spa vyvíja to, čo bolo doteraz považované za korunovačný klenot v rezidenčnom prostredí, Spa Cube Ergo. Rodinný katalóg Exclusive Spa nahradí tento model novým Spa Lounge, hydromasážnou vaňou najnovšej generácie, s minimalistickým dizajnom, s voľnosťou pohybu vo vírivke a citeľným vylepšením masážneho okruhu.

Uvedenie na trh konsoliduje úsilie európskeho špičkového výrobcu víriviek v najexkluzívnejšom segmente priemyslu s výtvormi, ktoré kombinujú avantgardný dizajn s výhodami najvyššej úrovne. V tomto prípade je Spa Lounge 5-miestny model (3 miesta na sedenie a 2 ležadlá), každé s rôznymi formátmi hydromasáže, ktoré pridávajú 31 hydromasážnych trysiek a 14 vzduchových trysiek.

Nový dizajn zachováva proporcie svojho predchodcu (231x231x78), ale mení zaoblenie vnútorného suda pre triezvejšiu líniu, kde dominujú priame línie. Okrem estetiky, zenovej reminiscencie, je cieľom umožniť väčšiu voľnosť pri pohybe medzi masážnymi polohami bez zanedbávania ergonómie a pohodlného používania.

Rezidenčné kúpele s vysokými výhodami

Spa Lounge prichádza s výhodnejšími výhodami Aquavia Spa: od jeho charakteristického chromoterapeutického systému až po dezinfekciu vody ultrafialovým svetlom, popri ultratichom filtri Silent Pump a vysokoúčinnom energetickom balíku tvoriacom EcoSpa a kryt na úsporu energie.

Kúpele orientované jednoznačne na súkromie domova, pre rodiny, ktoré hľadajú relax, zdravie a pohodu, boli aj únikom z vonkajšieho sveta. Oddelenie R+D&i spoločnosti Aquavia Spa ju navrhlo ako vaňu so širokým rozsahom použitia: pre páry, priateľov alebo rodinu alebo jednoducho na vytvorenie plnohodnotného všestranného okruhu pre individuálne použitie, pričom treba pamätať na to, že každá masážna poloha je iná a vzájomne sa dopĺňajúca.

Spa Lounge je v súhrne prvotriednym vylepšením Aquavia Spa v jej pozícii vedúcej značky, ktorá sa vždy snaží ísť o krok vpred a prevziať iniciatívu, pokiaľ ide o vysoké nároky na vírivky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Chcete si vybrať
alebo vyskúšať vírivku ?

Zaujala vás naša ponuka produktov Aquavia Spa? Hľadáte to správne riešenie pre váš súkromný wellness alebo si chcete najprv vírivku vyskúšať? Náš showroom je vám k dispozícií každý pracovný deň od 07:30 do 16:00 a cez víkendy na objednávku. Tešíme sa na vašu návštevu!

Kontaktný formulár

    kontakt-dole
    contact-section