6. júla 2022 admin

Vírivky AQUAVIA z materiálu CORIAN

blog corian 1

Tento materiál je svetovým lídrom na trhu, hviezdnym produktom, ktorý vyniká svojou pevnosťou a tepelnou tvarovateľnosťou. Zároveň poskytuje povrchové úpravy s výnimočným vizuálnym vzhľadom, čo umožňuje zapadnúť prakticky do akéhokoľvek typu alebo štýlu dekorácie.

Z tohto dôvodu v Aquavia Spa ponúkame exkluzívny rad avantgardných, minimalistických víriviek vyrobených z materiálu Corian. Radi držíme krok s najnovšími trendmi.

Vírivky z Corianu:

Modely z radu EXCLUSIV SPA:

Vlastnosti Corianu

  • Corian je hygienický
    Ako neporézny materiál, pri ktorého spojovaní nevznikajú škáry, vytvára dokonale hladkú pracovnú plochu, do ktorej špina ani baktérie nepreniknú.
  • Corian sa ľahko čistí a udržuje
    Saténový, matný a vysokolesklý povrch znamená, že si vyžaduje správnu údržbu a čistenie. Používajte jemné mydlo, teplú vodu a mäkkú čistú handričku, vďaka ktorým bude vaša vírivka bez poškvrny.
    Pamätajte! Niektoré materiálu môžu poškodiť povrchovú úpravu.
  • Corian je atraktívny, stálofarebný a má veľmi dlhú životnosť
    Aj po rokoch si Corian uchováva atraktívny vzhľad i vlastnosti.
  • Corian je neobyčajne tvárny
    Vďaka svojej jedinečnej tvárnosti a ľahkej opracovateľnosti vyhovie Corian požiadavkám na výrobu predmetov atypických tvarov. Umožňuje tiež napr. vytvoriť interiér, ktorý nemá ostré hrany. Designéri oceňujú Corian predovšetkým pre jeho schopnosť tvarovať ho do mnohých funkčných a atraktívnych podôb a tvarov.
  • Corian je materiál špičkovej kvality
    Corian je v súlade s hygienickými predpismi Európskej únie. Je to materiál špičkovej kvality, na ktorý sa vzťahuje 10 ročná záruka firmy DuPont. Jeho mimoriadna životnosť, ľahká údržba a ľahkosť drobných opráv znamenajú v konečnom dôsledku úsporu finančných prostriedkov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Chcete si vybrať
alebo vyskúšať vírivku ?

Zaujala vás naša ponuka produktov Aquavia Spa? Hľadáte to správne riešenie pre váš súkromný wellness alebo si chcete najprv vírivku vyskúšať? Náš showroom je vám k dispozícií každý pracovný deň od 07:30 do 16:00 a cez víkendy na objednávku. Tešíme sa na vašu návštevu!

Kontaktný formulár

    kontakt-dole
    contact-section